Нашия екипWelcome to Garden of Rich

АТАНАС ЗЛАТАНОВ

EXECUTIVE CHEF „Истинската храна няма съставки. Истинската храна е съставка.“ Тази сентенция на Джейми Оливър става професионално предизвикателство за Наско. Да си роден в семейство Златанови означава само едно – обречен си да бъдеш ресторантьор и то, не какъв да е!  Дипломите и наградите за кулинарните постижения идват после. Първо е  чиракуването и ученето – от рязането на зеленчуци до замисъла и конструирането на цялото гурме меню на Фюжън ресторант Garden of Rich. „Признанието на нашите гости е нашето вдъхновение.“, казва Наско и добавя с усмивка: „Щастлив съм, че нашата храна няма съставки!“

ДЕСИСЛАВА ЗЛАТАНОВА

PASTRY CHEF Какво е общото между шоколад и среща с хубава жена? И двете носят удоволствие!

Какво е да се срещнете с такава дама, която е обградена с мляко, захар, плодове, шоколад и сметана и знае какво да прави с тях?

Деси е изключително талантлив майстор-сладкар, която от няколко години прави истински шедьоври на сладкарското изкуство. Днес тя развива собствена сладка мода и твори уникални бутикови торти и сладкиши, с които създава многобройна клиентела.

МИХАИЛ МАРКОВСКИ

SOMMELIER & WINE CONSULTANT Председател на Българската асоциация на професионалните сомелиери – БАПС.

Сомелиер на 2001 година за България.

Завършил Университет за национално и световно стопанство – София, специалност Международен Туризъм. Съорганизатор на конкурсите “Сомелиер на годината” и “Вино на годината”. Преподавател в “Швейцарски колеж за хотелиерски мениджмент” и в “Европейски колеж за хотелиерски мениджмент”, София.

Best fusion restaurantGarden of Rich

„Garden of Rich“ – Ресторантът се намира в петзвездния хотел Rich в уникалния Боров парк, в СПА столицата на Балканите.

„Garden of Rich” е ярката емблема на модерното хранене не само във Велинград, но и в целите Западни Родопи.

“Garden of Rich” е отличен през 2018 г от Българската хотелска и ресторантьорска асоциация за

НАЙ-ДОБЪР ФЮЖЪН РЕСТОРАНТ В БЪЛГАРИЯ

0

МЕСТА В ОСНОВНА ЗАЛА

0

МЕСТА В ГРАДИНАТА

0

МЕСТА В ДЕТСКИ КЪТ

0

ПАРКОМЕСТА